26 april 2006

Jag fattar bara inte iTunes ibland...
Jag har ställt in det på att inte automatuppdatera något på min iPod - ändå lyckades den just radera allt som jag lagt in på min iPod igår (massa Scissor Sisters och Pet Shop Boys) och som jag lyssnat på på vägen hit och som jag tänkte ha när jag ska åka till stan i eftermiddag...
Nu har jag exakt samma musik som jag hade för ett dygn sedan igen - och som jag är skittrött på. Hurra för Apple.

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Ja Apple och iPod är ju som hunkarna på gymet, snygga att se på men de gör aldrig som man själv vill!

Anonym sa...

Det är just därför jag sålde min. Prisa Sony Ericsson w800i!

Anonym sa...

DNs Nöje är sköna...

Nöjesredaktionen listar veckans svenska exporter
"som tydligen är den nedlagda schlagergruppen Alcazar och cover­duon West End Girls. I alla fall är det dessa som utgör merparten av såväl Aftonbladets som Expressens intervjuer med Pet Shop Boys nyligen. Och inte så mycket mer. "Jag hörde att de splittrats vilket verkligen är tråkigt" säger - tror vi - Neil Tennant om Alcazar. Om West End Girls säger han: "Vi gillar deras skiva jättemycket." För mer information om Pet Shop Boys: www.dn.se." :)

Oswald sa...

Läste det i DN också, men som vanligt missar de hela poängen i sin iver att driva med kvällstidningar och framhäva sin egen överlägsenhet.
Självklart har både AB och Expressen längre intervjuer med PSB - men de är gjorda för att publiceras när nya skivan kommer i maj, och "Sverigefrågorna" är små lösryckta delar som används som aptitretare och som kan sälja artiklar på egen hand.
DN är bra på mycket - men deras nöjesjournalistik har en del att lära av kvällspressen ibland.
Däremot älskade jag att kontentan deras recension av "I'm from Barcelona" idag var väldigt lik min i QX. Jag är ju ny på det här. =)