07 januari 2009

Nya skinn på gång

QX uppmärksammar idag att Kanal 5 kört igång andra säsongen av Skins igen, och jag hoppas det hjälper en hel hop med ung-bögar att upptäcka en av världens bästa ungdomsserier.

Några rättelser från QX-artikeln bara (sådär i all välmening):

A) Att Maxxies (Britannia Highs Mitch Hewer) gayäventyr skulle vara en viktig del i omgång två är en sanning med modifikation. I första avsnittet står det í fokus (men till skillnad från alla de andra karaktärerna får Maxxie inte ens ett eget avsnitt, utan delar det med Tony) men sedan handlar allting om hans stalker istället, och gayromanserna under hela säsongen är tyvärr väldigt kyska i jämförelse med de andras.

B) Tredje säsongen - nu med helt utbytt gäng med ungdomar i centrum bortsett från Tonys lillsyrra - har INTE dragit i gång i Storbritannien ännu som QX-artikeln antyder. Enligt Wikipedia är premiärdatum 22/1, men än så länge har vi bara sett den här trailern (och små korta presentationsvideos på YouTube som ni får tuba efter själva).



Så nu vet ni det i alla fall. Rätt ska vara rätt.

1 kommentar:

eurofivestar sa...

Ja, rätt ska vara rätt!

Kolla in skräckisen "Dead set" också. Den gick förra hösten och repriseras nu i Channel 4, lagom till Celebrity Big Brother. Vad händer när Big Brother huset är det säkraste stället att vara när hela Storbritannien omvandlas till ett gäng zombies? :-O