01 december 2006

Dagens Lunchvideo(s)

Idag blir det förmodligen inte så mycket bloggat eftersom jag är på väg till en workshop...men man vet aldrig.
För att vara på den säkra sidan så får ni iallafall veckans lunchvideos redan nu och en önskan om en trevlig första advents-helg från mig till er!

Själv har jag FF här (eller inte här just nu för han är redan på väg för att kolla sina simhallar) och har tänkt ha en riktigt bra helg...den började just med löpband och sedan ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy till morgongröten...och ni vet vad jag tycker om det...underbart!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Slutet gott allting gott!
Dagens sista covers är två covers som jag älskar mer än originalen.

Först och främst har vi Pet Shop Boys cover av U2s Where the Streets Have No Name som jag faktiskt först upptäckte just genom den här dansanta covern. Faktum är att jag faktiskt upptäckte U2 genom just den här covern...vilket kanske inte är den vanliga vägen...men numera har jag nog flera U2-skivor än Pet Shop Boys-diton. Hur bra som helst är det ialafall. Både i original och i covervariant.

Före & Efter


Vad gäller nästa låt så hade jag heller ingen aning om att det fanns ett original ganska länge…ända tills min gode vän och Pink Floyd-fan F2 upplyste mig om detta, när jag för femtioelfte gången i vårt rum på jobbet spelade Comfortably Numb på hög volym. Jag älskade låten från första gången jag hörde den (MrC håller fortfarnde denna cover som saxsystrarnas bästa låt har jag för mig) och jag har älskat Scissor Scissters helt och fullt ända sedan dess. Detta är nog min absoluta favorit-cover någonsin!

Före & Efter


Ha en underbar helg alla barn och vuxna!!

Inga kommentarer: