25 oktober 2006

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: "Nobody Else Like You (SoundFactory Radio Edit) " med Evan
Melodifestivalens mest 80-talsdoftande Evan har släppt en ny singel som i original låter som ännu en BWO-ballad, det vill säga helt okej - men kanske lite för lagom. I SoundFactorys radioremix låter den däremot lite mera som hans melodifestivalbidrag "Under your Spell" och lite som…tja…Modern Talking. So, if you into that…go directly to iTunes.

Lukta: DKNY Red Delicious Men Eau De Toilette
Efter en helg med massa lukt-testande (jag luktade som en hora på spårvagnen hem ifrån Åhléns) är det åter igen osäkert vad som hamnar i toppen på doftinköpslistan i London. Den här blandningen av kardemumma, vaniljvodka, sandelträ och kaffe (med mera) ligger dock jäkligt bra till kan jag meddela. Väl värd ett sniff!

Känn: ZIRH Erase Razor Burn Treatment
Erase från ZIRH fixar så man inte får massa röda utslag och inåtväxande skäggstrån efter rakningen. Helt perfekt för mig som har världens tätaste, hårdaste och mest välväxande skäggstubb och tvingas raka mig ungefär varje gång jag går in i badrummet.

Smaka: Hurry Curry’s Kardemumma & Mango Lassi
Det känns lite konstigt att äta och dricka i en Indiska-butik, men när man väl kommit över det så kan man få supergoda Lassi-youghurtdrinkar (och flådiga mackor) på Hurry Curry på Hötorget. Mango och kardemumma fungerar faktiskt fantastiskt bra ihop!

Se: "Dexter", TV-program på Showtime
Michael C. Hall är überfantastisk i rollen som seriemördaren Dexter Morgan i Miami som samtidigt jobbar med CSI. Serien är helt klart en av årets bästa nya, där man förutom Hall måste nämna tonen i hela programmet som är väldigt udda och härligt obehaglig, samt den snygga vinjetten som direkt visar vad det här handlar om. Enligt Weird Science på Canal+ i januari!

Undvik Däremot:
Kassa Element, ”Always the Pretenders” med Europe, Träningsuppehåll, Att Inte Komma Upp på Morgonen

Inga kommentarer: