27 oktober 2006

Årets Längsta Helg!

Snart är det dags för oss alla att ge oss ut i årets längsta helg (glöm inte ställa tillbaka klockan på lördagnatt och festa en timme till). Själv funderar jag på en snabb spontanresa till Göteborg imorgon för att vinka av F2 som ska flytta till Kina och ha stor avskedsfest, eftersom inget kul händer här i stan ändå...men först några ord på vägen:

® Stormen verkar ha drabbat huvudstaden ganska lindrigt (även om det ser ut att dra ihop sig mer och mer) hittills. Medialt borde det traditionsenligt innebära att den inte hänt alls - men eftersom de redan dragit igång värsta drevet den här gången så lämnar de faktiskt tullarna för att kolla hur folk får snö på sig i norrland eller är strömlösa i de Småländska skogarna. Berömvärt...eller något. Synd att det kanske var det enda vi lärde oss av orkanen Gudrun: Att man inte ska missa en katastrof bara för att det precis skett en större på andra sidan jordklotet.

® Pernilla Wahlgren ska ha ännu en unge (nu vid 38 års ålder) och väljer att samtidigt berätta att hon minsan varit tvungen att tacka nej till Melodifestivalen i år bara därför. Stackars Pernilla som verkar ha bönat och bett att få vara med de sista åren - nu tvingas hon alltså tacka nej för graviditeten. Stackars, stackars... Inget nämns om vilken låt hon skulle sjungit eller vem som erbjudit henne att vara med dock...men jag kanske bara är elak?
® Anna Ternheim på turné och filmen Babel verkar annars vara helgens säkraste kort. Har bara hört Annas skiva, men med det i bagaget kan jag med varm hand rekommendera båda dessa aktiviteter!

® Slutligen undrar ni såklart vilka tio låtar jag kommer lyssna på på repeat i iPoden den här helgen och då kan jag lugna er med att berätta att som det ser ut just nu så blir det:
Darin - Perfect, Sugababes - Easy, West End Girls - Go West, Orup - Måndag-Fredag, Robbie Williams - Kiss Me, George Michael feat Mutya - This is Not Real Love, Robbie Williams - She's Madonna, The Embassy - That's Meat Boys, Robbie Williams - The Actor och Evan - Nobody Else Like You (SoundFactory Radio Remix).

Trevlig helg!

Inga kommentarer: