27 oktober 2006

Dagens Lunchvideo(s)

Dags för finalen på veckans lunchvideotema "Bra låtar gjorda av en favoritartist till en annan artist" - och finalen var given redan från början...de videosarna(?) var faktiskt upphovet till hela temat!

Just nu lyssnar jag nästan uteslutande på Robbie Williams nya skiva, och bäst där är ju en låt gjort av Pet Shop Boys (ständigt dessa boys - fan vad bra låtar de skrivit till andra (och sig själv)) som heter "She's Madonna" och som förmodligen kommer ha en egen video vad det lider.

Nåväl.
Robbie Williams har ju också skrivit en hel del låtar själv - och en av de mest kitchiga, mest bögiga, mest dansvänliga och absolut bästa av dem gav han bort till Miss Kylie Minouge...som lät producera den lika kitchigt, bögigt och dansvänligt och stoppade in den på sin Light Years-skiva.

Låten blev så klart genast en übergayhit (Robbie+Kylie+Disco...go figure) och de flesta var nog förvånade när den bara släpptes på singel i Tyskland. Videon ni kan se på dagens lunch är ganska rolig och förhållandvis billig och finns tillexempel inte med på Kylies Greatst Hits Videosamling. En raritet...iallafall innan YouTube.
På Show Girl Turnén ifjol gjorde hon den så lysande live att man nästan hoppades på att skivbolaget skulle släppt den som en singel nu under tiden hon varit sjuk...
Kylie Minouge - Your Disco Needs You



Nu blev det ju ingen Disco-revival, men det ryktas om att den nya låten under hennes nya stora kommahem-turné som snart drar igång i Australien kommer vara ännu en låt signerad av mina megaidoler i Scissor Sisters...och varför inte? Det vore ju ultimat - ut med den på singel bara!
Det är ju trots allt så att Jake & Babydaddy tidigare har skrivit en av Kylies absolut bästa singlar. Se själva.
Kylie Minouge - I Believe in You



Nästa vecka....kanske temalöst? Kanske inte. Vet inte just nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Disco är verkligen bögigast i mannaminne. Väldigt Gran Canaria 2001.