25 oktober 2006

Onsdagskortisar i Korthet

Alldeles för mycket att göra för att hinna blogga, men det här bara måste jag få ur mig:

۞ Jag blir inte klok på Gwen Stefanis nya låt. Jag tycker samplingen från Sound of Music är lite rolig med joddlingen och allt...men sen...sen är det liksom bara tråkigt...eller iallafall tråkigt för att vara Gwen. Men getterna är skoj som sagt.

۞ Robbies skiva recenseras lite överallt och det är verkligen olika åsikter som ventileras. Från fyra i City till tvåa i Metro...och en massa treor däremellan. Det var väl i och för sig ganska väntat – det är en skiva att älska eller hata...eller inte riktigt veta vad man ska tycka om – men att Kristin Lundell i SvD väljer att omnämna skivans absolut bästa låt (She’s Madonna) som den absolut sämsta (inte bara en privat åsikt visar det sig...utan den tas även upp som detta i de flesta andra recensioner också) gör iallafall mig lite orolig.

۞ Veckans tema i Idol är "Låtarna som var mest populära under auditionturnéen"...för de har vi ju inte hört till leda!? Är det bara jag eller är det inte skittråkiga teman i år? Med samma typ av musik vecka ut och vecka in... Vart är filmmusiken? Storbandet? Zzzzzzzz. Ingen som vill dricka öl på fredag istället?

۞ Ryktet säger att TR Knight - George i Grey’s Anatomy - tvingades ut ur garderoben på grund av att hans motspelare Isaiah Washington kallade honom "faggot" inför pressen. Ett nytt rykte säger nu att Isaiah Washingtons karaktär Dr Burke kommer dö i en bilolycka senare den här säsongen, eftersom resten av ensemblen har svårt att jobba ihop med honom efter utspelet. Ett tredje rykte säger att TR Knight är tillsammans med Luke MacFarlane från nya succéeserien (nåja) Brothers&Sisters...tydligast illustrerat med bilden här bredvid.

Ikväll blir det "Cabaret" med Peter Jöback, men är jag inte hemma för sent blir det en massa TV-kortisar imorgon. Blandannat lite brittisk TV...och det hör ju inte till vanligheterna här i bloggen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har blivit så sen med det senaste. Har varken hört Gwen eller Robbie. Ska skärpa mig snart.

Anonym sa...

OMG fy vilket tråkigt tema! Du skojar med oss?
*kollar tv4.se*
Nää, det är sant! Shit pommes frites vad trista låtar det är i år. Det lär inte blir några hallelujah moments á la Sibel och "Sista morgonen eller Sebastian och "Life on mars" för mig i år. Trist!