13 augusti 2006

Man Har Sällan...

...så mycket smart att säga som klockan halv fyra på natten (morgonen)...men jag tror jag sparar det. Men lite kan jag avslöja: Som att Melodifestivalen 84 var ikul att se igen. Jag höll på "Kall som Is" men den vann inte nu heller. Annat kul att se igen idag var favvo-P. Och FFs fisksoppa var såklart en hit...liksom Gossip (något oväntat).
Hands in the air för öl för 25 kronor!
Tobo med PV är ju dessutom alltid ett kul par. Men jag saknade Fröken Harrysson. Som alltid. Är vi ONLINE? Och varför verkar jag precis idag tappat alla perception för vad folk menar i sina bloggar? Tänker de inte? Eller har jag slutat tänka?
Eller är jag bara full och fattar folk fel?
Dessutom har jag börjat känna mig ordentligt hemma i Göteborgslägenheten igen...vilket är farligt. Att flytta hem nu är inte alls vad jag planerat. Men vad gör man när Stockholm strular och allt här bara känns så....hemma?
Sover nog på saken.

5 kommentarer:

Aronson sa...

Fast har du gett Stockholm en chans? Jag vet ju inte hur det är i praktiken, men i din blogg låter det som att du reser till Göteborg mest varje helg. Och det är klart att man inte kan få en bra bild av Stockholm i sånt fall...

Jag menar inte att Stockholm = helgerna. Utan att man kanske måste vara här en längre sammanhängande tid.

Kim da Costa sa...

Sleep tight och vakna och blogga fina saker om MF 84 samt Hufvudstaden!
Alltid när jag är full vill jag flytta till Malmö. Varför vet jag inte. Tycker det verkar vara en väldigt bra idé. Varje gång.

Oswald sa...

aronson: Jag har kanske stannat i Stockholm en tredjedel av alla helger i ett halvår och det har lett till att jag tycker väldigt bra om Stockholm. Absolut. Och jag har ju redan bestämt att jag ska stanna där i ett år till så nu är det bara ett ställe att bo på som behövs.
Grejen här var att Stockholm känts mycket mera hemma än Göteborg ett bra tag nu...alltså själva boendet. Men den här helgen har det plötsligt blivit tvärt om igen av lite olika anledningar. Det var mest det jag menade.
Men det där att jag skulle bli mera hemmstadd för att jag satt själv och häckade i Stockholmslägenheten på helgerna tror jag inte en sekund på.
Jag kommer definitivt fortsätta åka ned hit och festa och hänga med mina kompisar så ofta jag kan. Man tvättar inte bort tolv års socialt liv på ett halvår. Stockholm klarar jag alldeles utmärkt av att tycka om ändå.

Kim: Malmö? Underbart. Det har jag faktiskt aldrig tänkt. Jag är lite rädd för Malmö tror jag. :)

Anonym sa...

Åhh, klart du ska stanna i Stockholm. Tänk bara på hur mycket mer solen skiner här... ;-)

Oswald sa...

hahaha
Jag vet.
Det är faktiskt inte en helt oviktig anledning till att jag gillar Stockholm så mycket.