19 juni 2006

Strippor Kommer från Borås!

Iallafall om man bor i Göteborg.
Då kommer alla strippor från Borås.
Efter att ha läst i talkbacken till bröllopsinlägget tidigare idag - och ämnet gled in på svensexor och strippor - kom jag att tänka på den enda svensexa jag varit på som faktiskt innehållit en strippa... det hela var en smula absurt (minst sagt). Inte bara för att jag var ensam bög bland tjugotalet hormonstinna och fulla tjugoåriga heterograbbar och egentligen inte alls förstod konceptet - utan också för att det var så sjukt mycket porrigare än jag (och förmodligen heterograbbarna som bokat strippan) trott.
Jag hade väl föreställt mig nån hyfsat påklädd dam som till musik avlägsnade plagg efter plagg ålandes kring en stång (min största stripperfarenhet bestod då - som nu - av det jag sett i amerikanska TV-serier...skillnaden var att detta var före HBO så alla strippor på TV hade minst trosor och BH kvar) - men vad som dök upp var en långbent tjej endast iklädd trosor, bh och tyll-linne (och bisarrt högklackade skor) redan när hon startade.
Därefter rök de tre plaggen i rask takt och det slutade inte förrän hon hade (nästan helt) klätt av den blivande brudgummen, börjat smörja in honom i någon form av olja (och låtit honom smörja in henne) och satt helt näck gränsle över honom med benen i de mest konstiga vinklar...
Kan meddela att den blivande bruden (samt tjejen till den kille i vars lägenhet vi var) var mindre nöjda när detta uppdagades senare.
Surprise, liksom.
Nåväl. Borås.
Det visade sig nämligen att när man hyr en strippa så betalar man en fast avgift plus "taxiresor till och från lokalen"...och vår strippa bodde oturligt nog i Borås (typ 7 mil). Tja, vad gör man (och vad visste vi om strippor) - man betalar och tänker inte mera på det. Så några år senare drog jag den här historien för en polare...och han berättade då att han varit på två olika svensexor med två olika strippor - och båda kom från Borås.
Det var nog först då som enkronan trillade ned liksom...
Så nu undrar jag mest vart stripporna i Stockholm kommer ifrån - och om de manliga stripporna i Göteborg också kommer från Borås eller om de slagit läger i Uddevalla eller Alingsås.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sanr alla ÄR från Borås, eller i alla fall utbildade där, som det står i denna intressanta artikel.

Fredrik sa...

den hittade du med en lätt googlesökning eller? ;-)

Oswald sa...

Bröllop, Björk, Borås och strippor.
Min Google-penis måste växt något enormt idag!
:D

Anonym sa...

i-landsproblem: så klart, Google IS the new black.

Anonym sa...

Dont ever underestimate the power of a large Google-penis....