22 maj 2006

Hockeyguld & Carola

Om två timmar skall de ta emot "hockeyhjältarna" i Kungsträgården. Mitt intresse kunde faktiskt inte vara mindre. Och nä, det beror inte på att jag är totalt ointresserad av sport - för det är jag inte...jag är bara totalt ointresserad av Hockey-VM. Vi har ju redan visat att vi är bäst i hockey en gång i år...i OS. Då var det dessutom vinter. Varför måste vi visa det ännu en gång på sommaren? Detta verkade vara en åsikt massa folk höll med mig om - tills guldet var bärgat då... Så här i efterhand var tydligen Hockey-VM världens största grej igen helt plötsligt.
Men man kan ju undra varför det just nu marknadsförs stenhårt att Carola ska sjunga "Evighet" tre minuter innan "hockeyhjältarna" anländer på samma scen... Det kan väl inte vara så att man anar ett sjukt skralt intresse annars?

2 kommentarer:

Kim da Costa sa...

I agree. Avveckla eländet!

Anonym sa...

Kan stolt säga att jag inte såg ens fem minuter på det helt meningslösa hockey-VM. I did not cave in! Tacka vet jag förr när en oavgjord period mot CCCP gav glädjerysningar, även om matchen alltid slutade 9-1 till slut ändå.

Det bör tilläggas att jag såg samtliga hockeymatcher som sändes under OS. Inte bara Sveriges...alla. OS var grymt! Grymt grymt, sa grisen.

/WBTS rockar (vita)