10 juni 2010

Ny video med Erik Grönwall

Vad sägs om lite bar överkropp och bredbent Magnus Bäcklund-rock från Sveriges senaste Idoletta Erik Grönwall? Här är videon till Take Me On.Jag hoppas alla ni som för tredje året i rad upprepade "jamen, den här gången tror jag verkligen att ettan kan bli något" när ni röstade fram en hopplös karaokeartist, verkligen älskar och köper det här nu. Annars är ni bara elaka. Själv slipper jag.

4 kommentarer:

Jesper sa...

Jag hejade på Tove hela vägen, dock trodde jag att det skulle gå lite bättre för honom än vad det gjorde för Kevin Borg. Men det verkar ju inte så...

Erik sa...

Det ser inte så ut på iTunes. De recensioner jag sett sätter alla fingret på samma fråga: Vilken är målgruppen? Tjejerna som röstade fram honom lyssnar inte direkt på Bryan Adams. Å andra sidan var det ungefär den här typen av musik han körde i Idol också.

Frågan är om det är en förbannelse i sig att vinna Idol, eller om det helt enkelt är ett tecken på att man är fel sorts artist for att lyckas långsiktigt. Kanske är det både och.
En enda gång har rätt artist vunnit, men inte heller hon hade någon enkel och självklar väg till framgång.

Tove Styrke (möjligen också Mariette) är den från årets Idol som har något att komma med. Det surras en hel del under ytan om hennes kommande musik. Enligt det senaste tipset släpps första singeln efter midsommar.

Johan sa...

Och glöm inte att Agnes röstades bort av folket men plockades in som juryns val i Idol det året hon var med. Gamla idoljuryn har fått mycket skit, delvis rätt och delvis fel tycker jag. De blev lite för uppblåsta och höga på sig själv de sista åren, och fick framför allt mycket skit när nya juryn kom fram. Men ärligt - hur många "riktiga" (och då menar jag riktiga i den bemärkelsen att de finns på Måns-, Darin-, Ola-, Amanda- eller EMD-nivå) artister har de plockat fram. Johan Palm var väl den som lyckades bäst 2008 och han är väl slut nu? 2009 är det ju bara Erik och Calle som släppt singlar och hur bra har det gått för dom? Inväntar med spänning att Mariette och Tove ska komma med nytt material.

Anonym sa...

Alltså näe...vem har A&R:at detta skräpet!! Den härlåten kommer inte komma någon vart alls och videon är ju sorgset usel!!

Synd för Erik har en bra röst och är snygg som f-n... ja ja någon får väl plocka upp spillrorna som Sony skapat här och ge killen en andra chans!!

Känns oambitiöst också!! fyyy!!