31 augusti 2009

Blossa 09

De som har hängt med ett tag här i bloggen vet att jag är glöggbesattheten personifierad.

Jag hamstrar mängder av flaskor av Blossas årgångsglögg varje år (fråga bara de som hjälpte mig att flytta från Stockholm i somras) och sitter den här veckan på små nålar i väntan på Blossas "största hög med nyheter någonsin" som de ska avslöja på torsdag.

På torsdag avslöjas också årets smak på årgångsglöggen Blossa 09, en smak som har en del att bevisa efter förra årets fadda blåbärssoppa. Tyvärr, har jag inga stora förhoppningar eftersom jag redan har hört en liten domherre viska vad den kommer att smaka (och det är en smak jag har allmänt svårt för i andra former än dess naturliga).

Jag säger givetvis inget - men här är en ledtråd.

6 kommentarer:

Ronny sa...

Nu är det du som köper måttliga mängder! Det finns ingen anledning till att hamstra på sig glögg som bara blir stående:)

Oswald sa...

Så sant!
Jag lovar att bara köpa två flaskor i år - och dricka upp båda. :)
inte minst som jag har en hel garderob fylld av gamla oöppnade glöggar här i Götet...och då vet du hur många du fick. :D

FF sa...

... jag vägrar att köpa "några extra" till dig, och det är för ditt eget bästa... ;-)

Oswald sa...

Men erkänn att det är lite charmigt med glöggdrinkar på Prideförfesten?

Fröken Harrysson sa...

Jordgubbe är en smak som brukar vara vedervärdig i allt annat än sitt naturliga tillstånd. Men jag ber en bön för att bilden du la in stämmer - Blossa Jordgubb vill jag inte smaka!

Jag längtar också efter glöggsäsongen. Idag är dagen det officiellt blev höst i min värld.

Oswald sa...

Bilden stämmer - clementin it is!