21 april 2009

Dagens Micropop - Frågespecial!

Många frågor - bara några få svar. Här är veckans första skål med mikropopcorn.

Ellen Pompeo är gravid. Betyder detta att Meredith och Dereck också blir tvungna att vänta smått i nästa säsong av Grey's Anatomy? Hennes halvsyster i serien, spelad av Chyler Leigh, är för övrigt också gravid. Barn för Little Grey och McSteamy också?

Snackar inte nya Robin Hood-filmens producent Brian Grazer bara massa skit när han beskrev första bilden på Russell Crowe från Ridley Scotts kommande film med orden "He doesn't have the old Robin Hood tights. He's got armor. He's very medieval. He looks, if anything, more like he did in Gladiator than anything we're used to seeing with Robin Hood"?

Kommer Michelle Trachtenberg, som snart är tillbaka som ärkebitch i några avsnitt av Gossip Girl, dyka upp som sjuksköterska i en serie kallad Mercy på NBC nästa år? Kanske. Om hennes pilot plockas upp. På pappret får jag dock Uma Thurman-i-Pulp Fiction-vibbar av beskrivningen av en serie med "three sexy nurses" i huvudrollen.

Kommer Orson stryka med i sista avsnittet av Desperate Housewives den här säsongen? Inte ens Kyle MacLachlan själv vet, även om han hoppas. Det enda som läckt ut är att årets galning, Dave, kommer göra något riktigt, riktigt ondskefullt. Men vad?

Blir det garanterat en Gossip Girl spinnoff? Det verkar just nu som att piloten till Lily är (precis som fallet var med Private Practice) inget mer (eller mindre) än flashbacks i ett av de återstående Gossip Girl-avsnitten för säsongen. Här är förresten affischen för avsnittet som sänds den 11/5 i USA.

Vad är den bästa låten för ett fotbollslag att marschera in till? Fick frågan på SMS för en stund sedan, och några av förslagen jag fått på Facebook är: Rage Against the Machines Killing in the Name of.. och The Fans Olé Olé. Vad tror ni?

Kommer House spärras in på dårhus? Efter att ha börjat se spöken i förra avsnittet, och efter att nya avsnitt till NÄSTA säsong spelats in på New Jerseys övergivna Greystone Park Psychiatric Hospital så är det det gällande toppryktet iallafall...

Kommer Dan Browns tredje bok om Robert Langdon bli en lika stor framgång som DaVinci-koden? Svaret får vi den 15e september när The Lost Symbol (som utspelar sig under 24 timmar) släpps. Och kommer Tom Hanks spela Langdon även i den tredje filmen? Nu när tvåan snart har premiär så har Sony nämligen redan börjat jaga honom och Ron Howard med kontrakt.

Orkar ni med ännu en bild från Inglourious Basterds?

Kommer slutscenen i sista Harry Potter-filmen bli corny as hell när CG-teknik a' la' Benjamin Button ska användas för att göra alla skådespelarna vuxna i Harry Potter and the Deathly Hallows "så gick det sedan"-parti?

Vem kommer leda den nya generationen Ghostbusters som Dan Aykroyd hintade om häromdagen då han sa: "There will be a whole new generation that has to be trained, and that whole new generation will be led by an individual who you’ll all love when you meet him but I’m not going to tell you anything yet"

Tog fantasin slut? Guillermo del Toro och Peter Jackson meddelar nu att det inte blir en film byggd på Bilbo/The Hobbit och en till film som bygger på tiden mellan de händelserna och Sagan om Ringen. Istället blir det två nya filmer som båda bygger på Bilbo.

Kommer förkortfilmen till Pixars nya Up! vara en lika stor succé som de flesta föregångarna varit? Här är iallafall första bilden från Partly Cloudy.Kommer Doug Savant lämna Wisteria Lane? Han säger i alla fall i en intervju att han absolut skulle överväga ett erbjudande från Melrose Place 2.0 (även om han inte fått något än) och att han tror det kommer bli en stor succé. Kanske kan det bero på att frugan IRL, Laura Leighton, redan skrivit på för att dyka upp som en återuppstånden Sydney?

Kommer Pushing Dasies bli serietidning? Skaparen Bryan Fuller pratar iallafall med Warner om en sådan lösning just nu, sedan TV-serien lagts ned.

Får det plats flera Zooey Deschanels på en filmaffisch än så här?

Vad kommer hända med bög-Lloyd i nya säsongen av Entourage? Skådisen Rex Lee hintar om att stora saker händer för Lloyd och att hans karriär tar fart. Han säger också att säsong sex är en återgång till de första säsongernas storhet. Fan tro't.

Kommer Susan Boyle ändå få sin make over, trots att hon sagt att det inte kommer hända till Larry King? Kanske. Iallafall säger producenterna för Britains Got Talent det till tidningen InTouch.

Avslutningsvis; kommer manusidén om att Carrie & Big tvingats flytta till London (efter att den ekonomiska krisen tvingat Big att ta ett jobb där) och där Mr Big sedan är otrogen precis när Carrie blivit gravid, skrotas nu när det ser ut som om Chris North, alias Big, inte skrivit på kontrakten och kanske inte alls kommer medverkar i andra Sex and the City-långfilmen?

Inga kommentarer: