23 januari 2008

Han var inte jättefokuserad...

...den sista tiden, stackaren.Droger? Depression? Sömnproblem? Spekulationerna är i full gång och inget verkar klarare idag än när jag somnade igår.

Michelle Williams som ju befinner sig i Trollhättan (med parets tvååriga dotter kan man gissa) där inspelningarna av Moodyssons Mammut avslutades igår, kommer nog inte dyka upp på Filmfestivalen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trots hans insats i "Brokeback Mountain" så är det ändå "Monster´s ball" som gjort störst intryck på mig, även om han tar livet av sig väldigt tidigt i filmen. Droger eller självmord - det är ändå jäkligt tragiskt att verkligheten än en gång överträffar dikten.

Oswald sa...

Jag gillade inte I'm not there något vidare, men där tyckte jag att han var ett av de bästa inslagen (tillsammans med Cate Blanchett).

Även om det är töntigt, så ångrar jag lite nu att jag plockade alla de bitarna jag skrev om honom på grund av för många tecken.

Men håller med. Det är för jävligt.
Å helt bisarrt att de enda två gånger som hyfsat stora namn spelat bögar (seriöst) på film - Brokeback och På Drift mot Idaho - så har det slutat med att en av dem dött ung.