27 september 2007

Nästa Års Affisch Avslöjad

Affischen till nästa års upplaga av Göteborg International Film Festival har traditionsenligt presenterats på bokmässan den här veckan. I år är den nästan helt svart (eftersom konstnären lärt sig att svart inte var bra på affischer och ville bryta mot konventionerna) med en gullig liten drive-in bio nedanför. Visst får man lust att sätta på Jens Lekmans senaste?

"...and I open up a Zingo. Friday night at the drive-in bingo!"Fast mest vill man ju bara gå på sjukt mycket bra flm en hel vecka och kuta runt mellan Draken och Bergakungen i alldeles för varma kläder med snöslask runt anklarna och en halvrå chorizo i vanten. Lycka!

2 kommentarer:

sara sa...

Aargh!
Innan du blev popcorn hade man det tufft som Firefox-surfare, flmerna lade sig omlott med texten och det såg för j-vligt ut. Men nu, när bloggen har popcornstass, är det än värre. Firefox (Mac OS X) hänger sig för det mesta när man försöker gå in på din sida. Jag tror att det är dags att du gör lite tester för olika webläsare och fixar problemen. För inte är det så många som IE-surfar längre...

Oswald sa...

Vad jag förstått så fungerar det i alla webläsare utom Firefox, och eftersom jag själv inte använder det - och inte har varken tid eller kunskap att fixa till problem, eftersom allting är gjort med hjälp av Blogger och deras verktyg - så får det nog vara så här ett tag, även om det innebär att jag förlorar en del läsare.