12 mars 2007

One Down (ett helt gäng kvar to go)!

Klockan nio på onsdag morgon ska jag skriva på mitt första förstahandskontrakt på en lägenhet ever. 34 år gammal... Jag alltså. Inte lägenheten. Well, well. Bättre sent än aldrig. Tror det är mitt nya motto.

Inget spännande vad gäller själva lägenheten - jag har bott i den i snart fem år och just nu är den en katastrof efter ett drygt år i Stockholm och med styvmoderlig behandling - men snart är den i alla fall MIN...och bara MIN!

Det betyder att en av alla de saker jag gav mig fasiken på när det här året startade är avklarad... Men det finns en hel del kvar på den listan.

10 kommentarer:

Fröken Harrysson sa...

Grattis till förstahandskontraktet! Det måste vi fira va :)

Oswald sa...

Apselut!

Anonym sa...

Gratulerar, då ligger du före mig... Kul att hitta din blogg! Ska läsa den från början. - Roger L (S)

Oswald sa...

Wow! Hej! Hur hittde du hit? :D

Anonym sa...

Google's vägar äro outgrundliga... Var nyfiken på om folk blivit vuxna eller liksom jag inte fått till den grejen än. Du verkar leda rejält med egen lägenhet och jobb! - Roger

Aronson sa...

Grattis till lägenheten!

Själv var jag 18... ;-)

Oswald sa...

hahaha
Resten har ju bostadsrätter och ett tjog med ungar, så jag trodde jag låg klart sist.
=)

Men du är nog den första som hittat hit via Google.
Jag kör ju under Oswald för att man INTE ska göra det...
:)

Anonym sa...

Typ så här: google -> pdf-tidning -> tidningens sajt -> eget schlagerintresse (haha! ja, jag vet, ett sjuj-vla tursteg!) -> SchlagerRonnys -> Läget just nu...

Avklarat på under minuten! Nu måste jag försöka fortsätta med studierna (som sagt... blir aldrig vuxen...). Ha det gôtt!

- Roger

Anonym sa...

Bättre sent än aldrig med ett förstahandskontrakt, grattis grattis. Kan bli så att vi byter vår lgh mot en i ditt område fast du håller ju till i 08-land.:)

Oswald sa...

Men man vet aldrig hur länge...
Najs!!
Kul med grannar...och en BRA trend. :)