22 mars 2007

Bara Kort Om...

Pridefestivalen i Sommar
Jag pendlar ofta mellan att tycka Pride är lite väl mycket apor-i-en-bur och något behövligt...men när jag väl är där är det bara sommar, sol, FF & BB, solglasögon, party och titta-på-folk i dagarna fem. I morgon är det biljettsläpp igen och det verkar bli ett bra år (och det säger jag inte bara för att MrC lovat släpa sig upp...men lite).
Sporttemat låter lite spännande och bäddar för snygga fotbollskillar i parken och förhoppningsvis lite mera öppenhet inom idrotten, Bananarama och Marit Bergman måste väl ändå ses som en stor uppryckning av artisterna från de senaste åren och nu när Edward gått ut med att han kör schlagerkvällen ännu ett varv så är ju allt som det ska.
Förövrigt kan man ju undra om BWOs singelsläpp Saving My Pride kan vara lämligt att använda som årets Pridelåt. Förra året var en grym besvikelse...

Aftonbladets TV-pris
Jag älskar TV. Och jag älskar Årets Bästa-galor. Men jag tror inte jag kan komma på något knutet till de båda sakerna som intresserar mig mindre än Aftonbladets TV-pris. Booooring.

Vädret
En av mina främsta anledning till att befinna mig i Stockholm och inte Göteborg har alltid varit vädret. Det eviga regnandet där höll på att döda mitt humör. Så hur kommer det sig då att de haft sol och vår hela veckan (och förväntas få 15 grader varmt i helgen) när vi här i huvudstaden fortfarande har mulet, grått, vintervindar och ska-vara-glada-om-vi-får-runt-fem-grader? Snart är det min tur att go all Al Gore och skylla på någon form av klimatförändring!

Musikbetyg
Att recensera musik är kul - men galet svårt. En av skivorna jag recenserar i nästa nummer av QX har jag ändrat betyget på ungefär tio gånger det senaste dygnet. Jag pendlar mellan total kärlek och att tycka den är lite för blek och lite för...well...indie (för min smak) för att jag ska kunna ge den ett högre betyg. Just nu ligger den på en trea...vilket är ett betyg jag avskyr. Det säger ju verkligen ingenting, och ingen blir varken glad eller upprörd för det heller. Dessutom pendlar min musiksmak med mitt humör...och de som känner mig vet ju hur mycket det kan variera bara under en timme...

Avslutar i alla fall det här lilla meningslösa inlägget med tankar kring varför-kan-inte-jag-skriva-lika-intressant-snitsigt-och-roligt-som-många-av-mina-favoritbögbloggarkollegor och hur jag ska hitta tillbaka till någon form av blogginspiration som resulterar i mera givande inlägg än detta...och så avslutar jag med en video till av de låtar jag lyssnar på mest just nu.

Gnäll och YouTube-videos. My god. Den här bloggen har verkligen allt jag avskyr hos andra.



4 kommentarer:

Anonym sa...

Oh no. Det där känner jag igen. Jobbigt värre. Fast just nu är jag nog mer inne i en fan-vad-alla-andra-bloggar-har-så-jäkla-snygg-design-period. Ännu värre kan det dock bli om man kommer in i en alla-andra-har-mycket-roligare-liv-än-mig-period. Det är lätt hänt om man läser typ 20 bloggar för det är alltid NÅN som är nykär, har jättesnyggt hemma, världens sötaste bebis, just köpt skitsnygga nya kläder, åker iväg på lyxig semester, får ett nytt flashigt jobb och så vidare... Och själv har man ingenting liksom.
Jag tycker i alla fall att du har den bästa, snitsigaste, roligaste och intressantaste bögbloggen av alla. Alltid.

Oswald sa...

Jag kan inte alls vara cool inför sådant här. TACK!
Fan vad snäll du är!
Det hjälpte faktiskt lite. :)

...å jag håller med dig HELT i allt du skriver om andra...

Men du - din blogg är SKITSNYGG! Allvarligt. Jag älskar att den är schlagerrosa! Å du är ju bäst och mest känd av alla schlagerbrudar jag sett därute iallafall!
Å det känns SÅ skönt att jag kan säga det helt ärligt och inte vara tvungen bara för att du sa snälla saker om mig. :)

Anonym sa...

hmm... har jag lovat det...? att jag ska släpa mig upp...?

hum hum...

Kim da Costa sa...

Jag älskar gnäll och youtube-videos. Det är ju därför jag läser din blogg.
;)