13 mars 2007

3Bn som Hjälper mot Schlager

Har hittat tre B:n idag som hjälper mig ur mitt schlagerberoende...

...okej. Missförstå mig inte. Jag har älskat varje minut av mitt Melodifestivaläventyr, men jag vill inte glömma bort att jag (och livet) är något mera än bara schlager. Så eftersom jag och R1 bestämt oss för att köra stenhårt med bloggen året runt eftersom det är så jäkla skoj (och typ tre gånger så många läser det jag skriver där som här) – vilket dessutom i praktiken betyder att jag måste engagera mig mycket mera i ESC än jag brukar – så tänkte jag ta en liten nollMello-paus nu nån vecka och sedan ge mig in i det igen! Så idag har jag alltså (av en slump mest) lyssnat på helt annan musik som alla hade med bokstaven B att göra…

Blur, Bowie och Berg (det sistnämnda som i Jocke Berg och Kent). Tre grupper/artister som också är väldigt mycket jag - och det har verkligen varit en liten lisa för själen att höra Life on Mars (jagskaintetänkapåSebastianiIdol, jagskaintetänkapåSebastianiIdol), The Universal, Utan Dina Andetag och så vidare.
Det värsta är att jag är rätt sugen på lite gammal The Ark också...men de får skylla sig själva nu när de gått och vunnit.

Men nästa vecka får det väl bli lite Melodifestival igen…då är jag nog redo för mera Cara Mia!

Inga kommentarer: