18 oktober 2006

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: George Michael Live!
I Scandinavium på fredag (och Globen på söndag). Jag och gänget kommer vara där - men kommer George vara det? Kanske bäst att kolla bilarna i Slottsskogen först... Men om han dyker upp hoppas jag på snygga uppdateringar från Wham! och Faith-tiden, uppblandat med souliga låtar från senare tid. En hitkavalkad á la Kylies Showgirl-turné helt enkelt!

Lukta: "L'Homme" av Yves Saint Laurent
Efter månader av sniffande och testande av olika Eau de Colognes, så leder den här friska citrus/ingefära/viol/medmera-doften från YSL tävlingen om vilken doft som får mina pund på Standstedts flygplatsshop om några veckor.

Känn: Kalla Kårar
...när du läser "Den Svarta Linjen" av Jean-Christophe Grangé. Ett riktigt spännande boktips från FF om en ovanlig seriemördare i Malaysia och journalisten som jagar honom.

Smaka: Kexchoklad Doppad i Mörk Choklad
Det verkar svämma över med bra uppdateringar av redan bra produkter i hörst - och här är en till! Utan att förstöra något av den traditionella Kexchokladens fördelar har Cloetta Fazer dragit över sin klassiker med ett mumsigt skikt med mörk choklad och skapat en ny Pressbyrå-favorit. Köp, kyl kanske lite grand, och njut med en Caffe Latte...eller bara direkt på tunnelbaneperrongen med en kollega.

Se: SONY's Bravia-Reklam
BB tipsade igår i sin blogg om SONYs förträffliga uppföljare till sin moderna reklamklassiker där färgglada bollar studsar runt i San Fransisco till tonerna av José Gonsález, och det är ett tips värt att föra vidare. Denna gången lät nämligen regissören Jonathan Glazer (Sexy Beast) ett helt bostadsområde explodera av färg. Bokstavligen.

Undvik Däremot:
Halsont, "Ingen Kan Köpa Livet" med Tomas DiLeva, Byggjobbare i huset när man ligger sjuk hemma, Gitarrspelande grannar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, gitarrspelande grannar är ett gissel, speciellt halv ett på natten när dom dessutom taktfast stampar takten i golvet och skriker för att överrösta stereon som står på på högsta volym i rummet jämte.

Fredrik sa...

ÅÅÅh jag hoppas att "den svarta linjen" håller ändå ut till slutet för dig... kalla kårar är en bra beskrivning...

Aronson sa...

Men är du sjuk din stackare?

Aronson sa...

Jag med, Micke. Jag antar att du ska till Globen... =)