20 september 2006

Onsdagskortisar - Tjejbandsspecial!

* Mina favoriter och husgudar på Popjustice har granskat comebacksingeln från "All Saint" (jajamensan – they’re back!) på sitt alldeles egna underhållande sätt!

* Jag har älskat Girls Aloud ända sedan PopIdol och deras fantastiska singel "Sound of the Underground". Trots att kanske inte allt de gör är helgjutet (eller speciellt komplicerat) så har faktiskt deras skivor varit helt okej – "What Will the Neighbours Say?" gjorde till exempel stor succé i rummet på mitt gamla jobb med E-ma&Co vill jag minnas. Nu är det dags för första singeln från fjärde albumet (världsrekord för dockusåpa-band?) och jag kan nog tänka mig att köra "Something Kinda Oooh" på hög volym innan utgång framöver också.

* På tal om Popstarsvinnare så släpper Nicole Scherzinger’s Pussycat Dolls sin femmiljonte singel (det känns så iallafall) från "PCD", och denna gång är det dags för "I Don’t Need a Man". Lika mycket ben (och lika mycket Popstars Nicole) i en som vanligt snygg video.

* …och som jag skrev i morse så har alltså Sugababes avhoppade medlem (och min favorit) Mutya Buena slagit sig ihop med George Michael och låter så här soft numera. Hoppas vi får lite solomaterial från henne snart!

* Blev förresten Sugababes "Follow Me Home" någon framgång alls? Jag tror inte ens den spelats på radio i Sverige.

* The Puppini Sisters däremot tror jag att jag kan ha fått hela QX att poppa till…men så är det också en sällsynt blandning av humor och ganska mysiga WWI-versioner av kända poplåtar de bjuder på!

* …men fortfarande heter årets absolut bästa tjejband ohotat The Pipettes!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, jag älskar Biology med Girls Aloud! :-)

Kim da Costa sa...

O, så härligt att All Saints är tillbaka.