19 september 2006

Dagens Diagnosdeckare!

Okej.
Bara för att TV4 brände all sin budget på att promota skitserien "Commander in Chief" förra året (som sedan lades ned i USA efter mindre än säsong) så har de faktiskt ingen ursäkt att inte fylla hela stans reklamtavlor med Doktor House och hans kollegor inför kvällens premiär.

De sitter nu med en av världens största kritiker- och publikframgångar i knät...där de dessutom har 50 redan inpelade och sända avsnitt (och minst en hel inspelad säsong till) denna gången...och man tycker de kunde vårdat det lite bättre.

Kommer man bara förbi det chockerande faktumet att en amerikansk succéserie har en genuint otrevlig britt i huvudrollen, så tror jag inte det finns någon som inte gillar denna diagnosdeckare/"CSI i Läkarmiljö"-serien, med sin fantastiska casting, sitt underbara val av signaturmelodi (de snodde inte bara låten från Massive Attack...de tog i stort sett videon också när de var igång...och inte mig emot) och sin förmåga att alltid vara lika bra och chockerande hypokondriframkallande.

Jag lovar; se kvällens underbara pilotavsnitt och ni kommer se på huvudvärk på ett helt nytt sätt framöver! Kollar du aldrig på TV annars, så gör det ikväll!

Jag tror inte du kommer ångra dig. TV4, tisdagar 21.00

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar bra, om man bara kommer över det faktum att huvudrollen är så elak.
Däremot fattar jag inte varför de har tagit Grey's anatomy-tiden? Hinner Housesäsongen ta slut innan Grey's börjar igen eller ska Kanal5 byta tid för Grey's?

Oswald sa...

House går på TV4.
Grey's Anatomy går väl på Femman?

Anonym sa...

Ja, det vet jag väl. ;-) Men när Grey's-säsongen börjar kan ju TV4 glömma att jag missar Grey's, det spelar ingen roll hur bra House är. Tänkte liksom att det är lite otaktiskt att placera två läkarserier samtidigt. :-)

Anonym sa...

Avsnittet där House för en föreläsning är det bästa jag sett i tv-serie väg nånsinn.

Dock kan jag tycka att denna ständiga inledning på varje avsnitt där de introducerar nya fall kan kännas en aning tjatig.