29 november 2007

Dagens Mikropop!

Vi börjar med en liten chock! I alla fall för oss ANTM-fans. Från och med nästa säsong (Cycle 10, som spelas in just nu för sändningsstart i vår) kommer allas våran Twiggy (som en gång ju ersatte Janice Dickinson i TopModel-juryn i säsong 5) själv vara utbytt mot italienska supermodellen Paulina Porizkova. Den officiella anledningen till bytet meddelas vara "scheduling conflicts". Det blir säkert bra...men oooh, vad jag kommer sakna det brittiska Halloooooooo:et!

Här är de första officiella Indiana Jones 4-bilderna.

Matthew Perry ska spela en man som vaknar upp och upptäcker att han är 17 igen (fast då spelas han av Zac Efron) i en ny tonårskomedi som palneras av New Line och som heter just 17.

Här hittar ni Dolly Partons nya Kiviksmarknadsinspirerade video till låten Better Get To Living, med gästspel av Amy "Strangers with Candy" Sedaris.

NBC har gett sina första klartecken till några nya serier att få en hel säsong. De lyckligt utvalda är Chuck (som jag ska se så fort jag hinner…typ jul) och Life (som jag ju avskydde piloten av, men som TV3 tydligen köpt in och som tydligen ganska många andra gillar). Inga besked om NBCs andra två nykomlingar Journeyman och Bionic Woman finns än. Det finns heller inga besked på vad en "full säsong" innebär 2007/2008 eftersom författarstrejken ännu inte är över (men de sitter vid förhandlingsbordet igen). Strejken på Broadway är dock över, så nu kan ni gå på musikal igen för första gången på 19 dagar.

Så här ser alltså Heath Ledger ut som Jokern i kommande Batman-filmen The Dark Knight. Cooolt! Fast okej…jag är lättimpad när det gäller Batman.... Men cooolt!

B&S spoilers! Innan Brothers & Sisters försvinner i strejkdimman kommer nämligen Saul äntligen ta tag i sin homosexualitet och dejta en man och var inte så säkra på att Nora kommer att hålla sig till Chevy Chase gamle älskare när hon möter Danny Glovers kampanjledare.

NBC har för övrigt lite överraskande bestämt sig för att plocka upp en gammal TV(4)-klassiker i vår. Från och med januari kommer söndagskvällarna fyllas av nya avsnitt av…Gladiatorerna! "American Gladiators" som originalet heter kommer ledas av USAs motsvarighet till Gunde: Hulk Hogan.

Jajamensan, det här är ingen mindre än Project Runway-deltagaren Jack Mackenroth. Bara med något mindre kläder än på TV. Fotografen heter Frank Louis och han har flera bilder (utan popcornlåda) på sin hemsida

Veckans Britney: Hmmm. Det ser inte lysande ut, va? Senaste ryktet är nämligen att hon vägrar att lägga mer än två timmar på videoinspelningen till kommande singeln Piece of Me (låten Robyn körar lite på i refrängen och som är en av nya skivans klart bästa) vilket är ungefär ingenting. Wayne Isham, som gjorde videon till Brittans hit I’m Not a Girl, Not Yet a Woman meddelar att på de timmarna ska Britney i alla fall hinna gå i en trappa och dansa på en bardisk. Resten får göras av en bodydouble. Vi vågar knappast hoppas på ett bättre resultat än det för Gimmie More då alltså.

Ännu en schyst poster från Sweeny Todd! Om filmen är hälften så bra som dess förhandsmaterial är snyggt så har vi en succé att se fram emot.

Det ryktas att Jackson 5 ska återförenas för en världsturné nästa år (japp, inklusive Michael) och Janet förväntas hänga på som gästartist. Hmmm. Did I smell a family in desperate need of money?

The Award Season has started! Här har ni nomineringarna för independetfilmernas Oscar; the 2008 Spirit Awards! Flest nomineringar fick Todd Haynes Bob Dylan-film I'm Not There och näst flest ramlade in hos festivalhiten Juno av Jason Reitman. Som en tillfällighet ska jag försöka se båda den kommande veckan. Nice!

Så här ser Ace of Base turnéposter ut. Någon som sett den någon annanstans? Vart spelar de egentligen? Vem köper biljetter?

Oprah har nu valt vem hon ska stödja bland demokraternas presidentkandidater. Måndagen den 8e december börjar hon följa med och tala på Barack Obamas kampanjmöten.

Säsong två av Doktor Who spinoffen Torchwood kommer starta i USA (på BBC America) före den drar igång i hemlandet Storbritannien. 26e januari är det dags.

New York Times skrev en intressant artikel i veckan om nya Sex and the City-filmen. Om hur arbetet kompliceras av att filmen kommer ut först nästa år och att de därför redan nu måste få tag i maj månads mode (SJP berättar hur till exempel folk från YSL vaktar henne hela tiden när hon bär sommarmodet 08, och sedan nästan sliter av henne det när scenen är färdigfilmad) och veta vilka ställen som är heta att gå ut på till våren (de har löst det med att trenden i NYC just nu är klassiska, intima ställen som the Carlyle Hotel eller Raoul's i SoHo). Dessutom kan man läsa följande text "For the record, in the film Carrie is on her third book, Samantha has moved to Los Angeles, Charlotte dotes on her new family, and Miranda still lives in, and hates, Brooklyn."

Det mest intressanta ryktet om nya Sex and the City-filmen är nog ändå att producenterna säg vara så säkra på att de sitter på en succé att man redan börjat planera en uppföljare – och drömma om att göra alltihopa till en franchise med fyra filmer. Okej, jag vill kanske se den första först innan jag sä… Who am I kiddin'? Är man SatC-fjolla så är man: Tjoho! Hurra! Hoppas, hoppas!

Å så några superkorta: Mary-Kate Olsen har lämnat sjukhuset, med nya singeln 2 Hearts har Kylie slagit nytt rekord med 30 topp-tio-singlar i Storbritannien, nya säsongen av Lost sägs vara så bra att TV-bolaget ABC ska köra trailers på amerikanska biografer för den, Charisma Carpenter (Buffy, Angel) har skiljt sig, Billie Piper kommer återvända för några avsnitt till Dr Who, Elizabeth Berkley ska spela Caines fru i CSI:Miami, Kirsten Dunst sägs hänga med Cameron Diaz ex Kelly Slater, Måns och Agnes hånglar i årets MQ-reklam, och så har nya numret av QX dykt upp där det bland annat snackas om bögbloggsdöden och recenseras två skivor av yours truly. Ni hittar den som vanligt HÄR. Och glöm inte att ni alla kan nominera ungefär vem ni vill till årets GayGala.

Veckans källor: GP, QX, PerezHilton.com, imdb.com, Dark Horizons, E! Online (WwK), TV-Guide (AA), Zap2it, Aftonbladet, Expressen och TV.com mfl

3 kommentarer:

CissIsa sa...

Det är så få som kommenterar här. Tyvärr har vi inga åsikter om vare sig om dina älsklingar Kent eller Sex and the City-filmen, men vi kan i alla fall berätta att vi har nominerat dig i klassen "Keep-up-the-good work" på QX-galan.
/Cissi och Isabel

Oswald sa...

Ni MÅSTE börja kolla på hela Sex and the City, tjejer! Så är det bara! :)

Men annars så håller jag med om att folk kommenterar för dåligt här. Många verkar läsa - men få vågar säga något positivt eller negativt!

Och jag tackar och bockar för nomineringen! SÅ gulligt! :D

Anonym sa...

Ok, en kommenterar är att den nakna mannen ger mig rysningar. På ett dåligt sätt. Det är något med magen, den blekhåriga kroppen och blicken. Scary!

Däremot klappar jag förtjust händerna över kommentarer och bilder från SatC-filmen. Och Sweeny Todd. :)