26 januari 2007

Kylie! Kylie! Kylie! Kylie! Kylie!

Jag kunde inte hålla mig...

Efter MrCs (kanske inte sååå oväntade, men dock) rave-recension av Showgirl Homecoming-konserten i Manchester förra helgen, så var jag lite mera säker på att jag recenserat Kylie's liveskiva rättvist i kommande QX...
...men när de nu släppt konserten live online så är jag 100% säker. Kylie ska inte höras live - hon ska ses!

Och tydligen är det inte bara det visuella som gör det heller för - iallafall på min dator - så låter musiken/mixningen/basen ALLT bättre än när jag lyssnar på det på skiva.

White Diamond blir den pärla som man alltid förstått att den är med fantastisk bas...och även om jag visste att MrC älskade Light Years innan och skulle hyllat den om hon så gjort den i en låda...så förvandlas ju Light Years/Turn it into Love (hur läcker är inte den kombinationen) under den här turnén till vad som var "I Believe in You-ögonblicket då tiden stod still" under turnén innan cancern.


För även om I Believe in You-numret är tämligen orört från när jag såg det i den där ladan i Danmark så är det nämligen i Light Years som "tårtan" andra gången reser sig ur scengolvet numera...och alla som sett det förstår vad som menas. Magiskt. Två av mina topp5 Kylielåtar utspelar sig alltså på denna tårta. Religiöst.

Dessutom är ju duschscenen fortfarande kvar...och den gör sig onekligen BARA på film...inte ens live kan man få de närbilderna. My god. Kom till pappa.

Jag kan säga att det är TUR att de la ut konserten EFTER MrC sett den i Manchester, annars hade jag dött av avundsjuka förra helgen! Nu visste jag inte riktigt vad jag missade då - och nu kan han och jag istället se den tillsammans flera gånger i hans suveräna hemmabioljudmaskinpark så fort vi ses.

Så. Vad väntar ni? på? Kolla konserten nu då! När släpps DVDn? Jag tänker börja köa NU!

2 kommentarer:

Anonym sa...

baby! darling!
du är välkommen närhelst du vill.

kylie kylie kylie kylie...
och så vidare...
=D

Anonym sa...

Visst är duschscenen underbar. Faktiskt hela RBW är fab. Säger som du; kom till pappa.