15 november 2006

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: "Relax, Take It Easy" med Mika
Det här låttipset från F5 kan vara en av årets bästa låtar och finns äntligen att köpa på iTunes – men vill man bara lyssna på den här underbara blandningen av Frankie Goes to Hollywood, Scissor Sisters och BWO (och även på några andra av Mikas låtar) så rekommenderas hans MySpace-sida som finns HÄR!

Lukta: På Mig!
Numera så varierar Oswald nämligen mellan att lukta kardemumma, vaniljvodka, sandalträ och kaffe (DKNY Red Delicious) eller grapefrukt, mynta och bergamot (Prada). Efter en hel hösts sniffande så blev det nämligen de här två som låg i resväskan efter Londonbesöket.

Känn: Igen Dig Om Du är Bög eller Flata…
…när du läser Anders Öhrmans "Komma Ut – Berättelser från Garderoben". En bok som jag nog inte kommer recensera, eftersom den är mera ett konstaterande...en sorts upprepning…av att komma ut processen är olika för alla - men samtidigt väldigt lika – och att den aldrig upphör så länge man lever som homo. Veckans klaraste boktips!

Smaka: Hämtlunch på Paccini
Okej, det är väl egentligen inget mera än ett schyst hål i väggen i Kista Galleria där man kan plocka med sig en sallad eller macka när man springer förbi på morgonen - men bara det är guld värt om man inte hunnit fixa lunch hemma och de har det mest schysta utbudet av goda sallader som jag stött på här i stan.

Se: "La Ley del Deseo" (Begärets Lag) av Pedro Almodóvar
Den första av Almodóvars mera uttalade bögfilmer (den andra är givetvis "Dålig Uppfostran") innehåller bland annat en väldigt ung, svartsjuk Antonio Banderas och en transexuell man spelad av Carmen Maura…och den håller absolut att se även så här 19 år efter premiären. Den är dessutom en av de fyra filmer som ingår i den Almodóvar DVD-box (Vol2) som var ett av mina bästa Londonköp.

Undvik Däremot:
Konstant Trötthet, Luftgropar, Släpa Tunga Väskor, Fotbollsgalan, Datorvirus

1 kommentar:

Fröken Harrysson sa...

Jag måste lukta på dig! Blev nämligen besviken på DKNY Red Delicious för tjejer. Mig passade den inte, i alla fall :)