28 september 2006

McSteamy

Okej.
Jag kände att jag kanske behövde ge er ett ansikte bakom den där handduken jag berättade om igårkväll också...
Mr McSteamy!
Mannen som (obvioulsly) fått komma tillbaka till Grey's Anatomy för att mailen haglade in efter hans korta gästspel i säsong två.

Det här är verkligen en serie som är värld sin nya status som nummer ett. Hur länge det nu lyckas.
Det är spännande ikväll igen i USA.

4 kommentarer:

Åsiktstorped-Micke sa...

jag har inte sett ett enda avsnitt av grey's anatomy men menar du att man får se killen på bilden iförd bara en strategiskt placerad handduk? that's good enough for me.

jag måste köpa serien :D

Oswald sa...

Helt korrekt och ett bra beslut! :D
Även om du får vänta till säsong tre innan det händer...

Serien verkar för övrigt designad för kvinnor och bögar (det är en tjej som skiver allt själv och är ytterst ansvarig för hela produktionen) och min fördom att det bara skulle vara en meningslös hybrid mellan Cityakuten och Scrubs har försvunnit för länge, länge sedan.

Ändå har jag supersvårt att förklara vad det är som gör serien så förbannat bra (så att den nu är USAs mest sedda TV-program).
Hjälp mig ni andra Grey's fantaster!!

Hur förklarar man att en serie som egentligen handlar om romantik i sjukhusmiljö kan kännas nyskapande och fräsch efter typ 40 avsnitt?

Fröken Harrysson sa...

jag vet inte vad det är med serien (men jag kan visserligen inte förklara vad det är som gör att jag faller för människor heller) men underbar är den. det är något med stämningen. och dialogerna. och musiken. och att jag är kär i varenda karaktär.

Oswald sa...

Kunde inte sagt det bättre själv!