19 maj 2006

Jag vann!

För första gången någonsin kunde jag alla låtar i P3's introtävling (okej...det var Eurovisiontema...men ändå) och skickade in mina svar - och vann!! Jag vet inte vad jag vann ("P3-prylar") - men att höra mitt namn läsas upp på radio gav mig faktiskt en liten humör- och egokick.

Inte minst eftersom jag haft en jäkligt crappy morgon (mina kollegor är på väg till sol och drinkar i Budapest, medan jag är kvar för ett bröllop i helgen där jag just fick veta att min rumsbokning blivit fel så jag måste hystas in med nå't par...är man singel kan man nämligen automatiskt placeras på en tältsäng varsomhelst tydligen) och bara känner mig på jordens sämsta humör.

Men jag vann. JAG VANN!

5 kommentarer:

Aronson sa...

Vad kul! Grattis. Vad synd att jag inte hörde på programmet i dag. Jag får väl gå in på webben och lyssna... =)

Mitt namn har också lästs upp i P3 för några år sedan. Och då passade de på att outa mig, vilket väl inte var min mening. Men det blev så...

Oswald sa...

Oj, hur lyckades de med det?
Läskigt!

Fredrik sa...

heheheh ja självaste Kaj Kindvall har läst upp mitt namn två ggr, under min tracksperiod på 80-talet...

Oswald sa...

Oh, det klår helt klart Cia Sivertsdotter. Kaj is a legend!

Aronson sa...

Radionämnden hett programmet där mitt namn lästes upp. De hade en programpunkt som hette hylla-dissa eller nåt sånt, där en i redaktionen fick hylla ett ämne och en annan dissa samma ämne. Jag skrev in och föreslog att de skylle hylla-dissa bögar.

Så Carin Ahlström, som var programledare, passade på att ett flertal gånger säga att Aronson skrivit in och föreslagit detta och att Aronson är en bög, en kille som gillar killar bla bla. Som sagt, inte min avsikt, men nu blev det så. Och visste inte mina gamla klasskompisar om det tidigare så vet de det nu... =)

Men annas håller jag med: Kaj Kindvall slår det mesta!